ما برای اثبات مالکیت چه کاری باید انجام دهیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۸ #45949286

درود ما یک قطعه زمین رو خریداری کردیم که صاحب قبلی این ملک سال ۴۰ این ملک رو خریداری کرده و پس از فوت صاحب ملک به پسرش ارث رسیده و ما این زمین رو خریداری کردیم و در ضمن شورای سال ۷۴ هم مهر تایید بر مالکیت این زمین برای صاحب ملک زده ولی تا الان هیچ ساختی روی زمین انجام نشده ما برای مجوز ساخت اقدام کردیم که دهیاری گفت این زمین هارو بنیاد مسکن صاحب شد

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اگه قولنامه عادی دارید ابتدا می بایست در محاکم حقوقی دادگستری تنفیذ مبایعه نامه عادی بخواهید.طرف شکایت/شاکی ورثه و خواسته تقاضای تنفیذ مبایعه باشد.
مبایعه نامه عادی در صورت که تنفیذنامه نداشته باشه در خصوص ابطال مالکیت و ابطال سند بنیاد مسکن نمی توانید طرح شکایت نمایید.

سلام
اگه قولنامه عادی دارید ابتدا می بایست در محاکم حقوقی دادگستری تنفیذ مبایعه نامه عادی بخواهید.طرف شکایت/شاکی ورثه و خواسته تقاضای تنفیذ مبایعه باشد.

سلام می بایست ابتدا ابطال مالکیت بنیاد مسکن از دیوان عدالت اداری بخواهید در صورت گرفتن رای مثبت از دیوان عدالت اداری در محاکم دادگستری ابطال سند بنیاد مسکن طرح شکایت شود.

"با سلام"
از وراث دادخواست اازام به انتقال و تنظیم سند رسمی نمایید

از طریق دفترخدمات قضایی دادخواست الزام به انتقال به طرفیت وراث مطرح نمایید.