ایا اظهارنامه و رای و... فقط به ثنا ارسال میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۳۱۰ #45910133

باسلام کسی بخواد از خانومش به علت رفتن از خانه و شوهرش بخواد تمکین و الزام به تمکین کنه ایا اضهارنامه و رای و... فقط به ثنا ارسال میشه و الان که سیمکارت بنام من بود و گوشیش را خاموش کرده و مطلع نشه چی میشود و چقدر طول میکشه رای صادر بشه در ضمن هیچ اطلاعی ندارم کجا زندگی میکنه خانواده اش اومدن به شهر دیگه بردند حتی نتونستم فرزندم را ببینم بااحترام

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.
اظهارنامه،،ابلاغیه، آراء قضایی و ... به شماره ای که در سامانه ثنا ثبت شده ابلاغ می شود.
اگر فرد ابلاغیه ها را رویت نکند ابلاغیه از حالت واقعی به حالت قانونی تغییر خواهد کرد که اگر حکمی صادر شود، غیابی خواهد بود.

سلام
به شماره ای که در سامانه ثنا ثبت شده ابلاغ ارسال خواهد شد و مالکیت شخص تاثیری در این خصوص ندارد
در صورتی که زوجه ابلاغیه ها را مشاهده ننمایند ابلاغیه از واقعی به قانونی تغییر خواهد کرد که در صورت صدور حکم رای غیابی خواهد بود

با سلام چون در زمان ثبت نام ایشان شماره تلفن را مشخص نموده است لذا پیامک به همان شماره می رود و مالکیت سیم کارت مهم نیست. ابلاغیه در سامانه قرار می گیرد و پیامک ارسال می شود.عدم رویت سامانه ،ابلاغ را از واقعی به قانونی تغییر میدهد.لذا با شرایط فوق دلیلی برای عدم رسیدگی وجود ندارد. تنها ابلاغ واقعی با ابلاغ قانونی تفاوتهایی با هم دارندمثلا در ابلاغ قانونی تحت شرایطی ممکن است رای صادره غیابی باشد