من برای شکایت از مدیر اجرای احکام به حفاظت اطلاعات استان مراجعه کنم یا دادسرای کارکنان دولت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۳۵ #45908263

سلام و وقت بخیر خدمت اعضای محترم گروه
مادر بنده بر علیه دامادمان به جرم مزاحمت تلفنی شکایت کرده بود و دامادمان به ۲۰ ضربه شلاق تعزیری محکوم شده است و رای قطعیت یافته، پرونده جهت اجرای حکم در اجرای احکام ثبت گردید و به دامادمان ابلاغیه جهت اجرای حکم ارسال شد ولی من در سامانه دیدم پرونده از آمار کسر و مختومه گردیده است امروز از اجرای احکام جریان را جویا شدم مدیر اجرای احکام اظهار داشت که مادرتان به دامادتون رضایت داده در حالیکه اصلا واقعیت نداشته و هیچ رضایت کتبی و محضری مادرم به اجرای احکام نداده ولی مدیر اجرای احکام بخاطر هم محلی بودن با متهم بدون اجرای حکم، پرونده را مختومه نموده است فقط توافقات صورت گرفته در هنگام طلاق توافقی مربوط به خواهرم و دامادمان میباشد و مادرم به هیچ وجه توافق نامه را امضا ننموده است حالا من برای شکایت از مدیر اجرای احکام به حفاظت اطلاعات استان مراجعه کنم یا دادسرای کارکنان دولت؟ آیا میتوانم لایحه اجرای حکم را مجددا از طریق دفتر الکترونیک به دادگاه ارسال کنم؟ چون تخلف مدیر اجرای احکام کیفری کاملا محرز میباشد
ممنون از تمام پاسخ دهندگان گرامی

مشاوره حقوقی دادسرا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به اینکه مادرتان شاکی می باشد می توانند با تقاضای مطالعه پرونده بررسی کنند که به چه علت حکم اجرا نشده است و سپس مادرتان میتواند از طریق حفاظت همان دادسرا اقدام قانونی را انجام دهد.

با درود
ابتدا به قاضی شعبه گزارش اگر افاقه ننمود.
می‌توان علیه ایشان شکایت کرد

شما ذینفع نیستید می تونید با مادرتان اقدام کنید

اگر قاضی اجرای احکام به زعم شما خطا کرده به دادسرای انتظامی قضات شکایت را ارسال کنید اما اگر مدیر است و پایه قضایی ندارد به دادسرای کارکنان دولت مراجعه کنید چون کارمند وزارت دادگستری محسوب می شود

درود
شما ذینفع نیستید یا مادرتان یا وکیل ایشان می توانند اقدام کنند.

سلام و درود
ذی نفع که مادر باشد می بایست پیگیر موضوع باشند
از طریق حفاظت میتوانند اقدام کنند
البته قبل از آن با مطالعه پرونده به آگاهی برسند که رضایت نامه اعلامی چه بوده
موفق و موید باشید

شما خیر نمی توانید پیگیر باشید اگر چنین چیزی که فرمودین صحت داشته باشد باید مادرتان یا وکیل دادگستری پیگیر باشند