اگه خلاف ساخته شده چرا اجازه ساخت دادن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۲ #45895950

در سال ۹۰ یه باغ خریدم که مساحتش ۴۷۴۹ متره یه خونه ۴۰ متری ساخت داره و با ساخت ایوانش می گن ۶۳ متره ولی متاسفانه حکم تخریبش صادر شده دادگاه تجدید نظر هم اون رو تایید کرده
می خوام بگم اگه خلاف ساخته شده چرا اجازه ساخت دادن و این ۱۰ سال گذشته جهاد کشاورزی کجا بوده ضمن این که من وقتی خریدم نمی دونستم که این ساخت مجوز می خواد چون گفتم سال ۹۰ ساخته شده اگر قرار بود تخریب بشه توی این سالها تخریب می شد
متاسفانه اشتباهات جهاد کشاورزی ادامه داره البته نمی شه گفت اشتباه
جهاد می دونسته که این خونه ساخته شده چون کسی که ساخته گفت رفتم جهاد اون زمان و گفتن برو بساز و البته یه نامه هم بهشون دادم اما الان که ما پارتی نداریم و نمی دونستیم اومدن خرابش کنن ناگفته نمونه که رفتم جهاد و اونا گفتن بایگانی هامون از بین رفته
جهاد کشاورزی یه نهادی که به نظر من فقط با آشنا بازی کارها رو انجام میده متاسفم نمی دونم چکار کنم- شهر سامان از شهرستانهای شهر کرد هستش که کلا با ۲ ساعت زمان می تونیم هر کی داره کار ساخت و ساز انجام می ده فهمید من نمی فهمم چطور رئیس جهاد کشاورزی می گه ما تا حالا ندیدیم.
و به من گفت برو شکایت جهاد کشاورزی رو بکن و گفت می دونم که فایده نداره
ظلم و بی عدالتی به خاطر اینکه جهاد کشاورزی کارش رو درست انجام نی ده بیداد می کنه
نکته خیلی خند داره اینکه که جهاد کشاورزی می گه اول تخریبش کن بعد ما مجوز می دیم برو بساز

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مجوز ساخت صادر شده و بعد حکم تخریب داده اند صادر کننده مجوز مسوول جبران خسارت است.

با سلام
احتمال چند دلیل میتواند داشته باشد
اولا احتمال دارد غیر قانونی ساخته و بدور از چشم جهاد کشاورزی یا نهاد دیگری
و یا اگر مجوز صادر شده لابد سازنده از طریق آشنایی این امر را انجام داده است و یا هر موارد دیگر .
بهتر است بر علیه جهاد کشاورزی به دلیل دادن مجوز و سپس دستور تخریب آن ، از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید .

عدم برخورد با ساخت و سازهای غیر قانونی به معنی منع پیگیری و مجازات متخلفین نبوده و هریک از این اهمال های قانونی در جای خود قابل رسیدگی است . متاسفانه با استدلال عدم برخورد جهاد کشاورزی با ساخت و ساز خلاف نمیتوانید جلوی اجرای حکم را بگیرید .