بابت چکی به شخصی بدهکار بودم و مبلغ به حساب مادرش واریز می کردم می تواند مجدد روی چک اقدام کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #45888024

سلام.یه چک به یکی از همکارای بازاری به مبلغ ۵۴ میلیون دادم ولی چون نتوانستم آن را پرداخت کنم بخاطر اطمینان و دوستی به صورت چند مرحله به حساب مادرش پول واریز کردم.ولی او الان چک را برگشت زده و ادعا می کند که هیچ پولی به او ندادم.در حالی که برای واریز پول به حساب مادرش هم سند دارم هم شاهد. متاسفانه صحبت کردن با مادر و برادرش فایده هم نداشت و ایشان حکم مصادره اموال رو هم گرفته.آیا راهکاری برای این که حق خود را دوباره احیا کنم وجود دارد؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
شما موظف بودید مبلغ چک را درحساب صادرکننده چک واریز کنید و یا رسیدی دال بر پرداخت مبلغ چک به صادرکننده چک داشته باشید و یا با امضای مادرشون و یا صادرکننده چک نوشته ای دال بر اینکه مبلغ چک را به مادر ایشان با توافق صادرکننده پرداخت کرده اید داشته باشید درغیر اینصورت منوط به نتیجه نیست و موظف هستید چک را پاس کنید .