مگر اینطور نیست که هیچکس حق تصرف مشاعات و استفاده شخصی از آن را ندارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #45828383

با سلام، در آپارتمان پنج واحدی زندگی می کنم که دو واحد پارکینگ دارند که یکی از آن دو واحد ما هستیم اما دو نفر از همسایه ها که پارکینگ ندارند موتور سیکلت های خودشون رو در زیر راه پله یعنی مشاعات پارک می کردند ما شکایت کردیم و دادگاه الان رای داده که پارک موتور سیکلت چون مزاحمتی برای عبور و مرور ندارد مشکلی نداره و متهمین رو تبرئه کرده! مگر اینطور نیست که هیچکس حق تصرف مشاعات و استفاده شخصی از آن را ندارد!؟ و باید همه ساکنین رضایت داشته باشند؟ اصلا چه ربطی به این داره که مزاحمت ایجاد کرده یا نکرده!؟ آیا این رای غیر قانونی نیست؟حالا ما می خوایم به رای دادگاه اعتراض بزنیم که بتونه موتور سیکلت های این دو همسایه رو براش حکم رفع تصرف بگیره.

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص رفع مزاحمت ایجاد شده می توانید حقوقی اقدام نمایدی

تصرف در مشاعات ساختمان بدون رضایت ساکنین جایز نخواهد بود می توانید به رای اعتراض کنید

با عرض سلام
با توجه به اینکه مبنای جرم انگاری تصرف عدوانی و مزاحمت،عدم امکان انتفای کامل یا جزیی از حق پارکینگ خود می باشد و در صورتی که حسب تحقیقات دادگاه و نظریه کارشناسی پارک نمودن موتورسیکلت ها و قراین مربوطه برای استفاده کامل خود از حق پارکینگ ممانعتی ایجاد می نماید نسبت به رای صادره در مراجع بالاتر اعتراض نمایید