آیا نامه دادگاه یا اداره ثبت اسناد به یک شرکت، در موضوع تامین خواسته سند رسمی محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #45825879

سلام وعرض ادب؛
و نیازی به پرداخت خسارت احتمالی تامین خواسته کیفری هست؟
در دعوای خانوادگی به خواسته زوجه و با موضوع مال منقول (مهریه و جهیزیه نمیباشد) آیا دعوا در محل سکونت زوجه رسیدگی میشود؟
اگر بهای خواسته در دادخواست مال منقول قابلیت تعیین و تشخیص را نداشته باشد چه باید کرد و چه میشود؟
اگر بستانکار در اداره ثبت اسناد مجهول المکان باشد در صورتی که مال توقیف شده از مستثنیات دین نباشد و مدیون بدهی را پرداخت نکرده باشد و هیچگونه وثیقه یا تضمینی و... به اداره ثبت اسناد نسپرده باشد و بستانکار نیز رضایت نداده باشد، در این صورت آیا ممکن است اداره ثبت اسناد تحت شرایطی به درخواست مدیون از مال توقیف شده رفع توقیف نماید؟؟
اگر اجاره نامه را نداشته باشیم و صاحب ملک را نشناسیم، آیا میشود ودیعه ( رهن ) ملک تجاری را توقیف کرد؟
اگر مدیون ۲ شغله باشد آیا میشود لوازم شرکتش را بازداشت کرد؟
اگر مدیون ادعا کند لوازم مال خودش نیست آیا میشود آنها را بازداشت کرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ارادت
سوالتان مبهم است و بهتر است سوالتان را واضح تر مطرح نمایید .

با سلام
چندین موضوع در یک سوال کلی تفکیک شده مطرح شده است که نیاز دارد سوال طرح شده به طور دقیق پرسیده شود و سوال شما بیشتر مجهول میباشد به طوریکه در سوالی بیان نموده اید زوجه دادخواست داده ولی برای مهریه و نفقه نمیباشد لیکن دعوای خانوادگی مطرح نموده اید