اموال وکالتی جز اموال می توان معرفی کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۷ #45806915

اموال وکالتی جز اموال زوج برای محاسبه نصف اموال می شود یا خیر ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مگر اینکه مدیون متصرف مال یاد شده با اسناد عادی باشد.

وکالت عقدی است که به موجب آن شخصی، فرد دیگری را برای انجام امری نماینده خود می­کند.
لذا اموال وکالتی جزء‌اموال زوج محسوب نمیشود

خیر . در مورد قاعده تنصیف تنها میتوان اموال قابل استعلام را معرفی نمود .

سلام
اگر اموال به نام زوج نباشند و صرفا وکالتی باشند نمی توان آنها را توقیف کرد ولی اگر خود زوج آن اموال را به عنوان مال خود معرفی کند قابل توقیف هستند

دوست عزیز باسلام
پرسش شما برای بنده مشخص و روشن نیست اگر امکان دارد به صورت شفاف با توضیحات بیشتر، من را در پاسخ مناسبتر راهنمایی کنید
ایام به کام