مادر با درخواست طلاق میتواند حضانت فرزاندانش را بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #45797784

اگر مردی همسر و دختر ۲۲ ساله و پسر ۹ ساله اش را به مدت یک سال در خانه زندانی کند و اجازه تماس تلفنی هم ندهد و خرجی آنها را ندهد و تحت فشار روحی شدید قرار دهد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات امر برای دادگاه ، زوجه میتواند دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج را به دادگاه ارایه نماید
دختر با سن ۲۲ خود میتواند تعیین نماید که در حضانت چه کسی باشد و نیز با شرایطی که فرموده اید دادگاه احتمال دارد عدم صلاحیت پدر برای حضانت را صادر کند

فرزند دختر تا پایان ۹ سالگی
و فرزند پسر تا پایان ۱۵ سالگی حضانت میتواند با مادر باشد
در صورتیکه مادر صالح باشد و منعی نباشد
بعد از آن خود فرزند انتخاب میکند با کدام یک زندگی کند و اصلا اجباری در کار نیست.
بعضا دیده شده فرزندان با جد خود زندگی کنند یا با اقوام ولی
در هر حالت دادگاه رسیدگی کننده است