چجوری ثابت کنم به قاضی که ازاله توسط خودم انجام شده؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۹ #45793038

سلام
من یک دختر ۱۹ ساله هستم و بخاطر موضوعی میخاهم متاهل شوم. یک مرد ۶۰ساله حاضر شده باهام ازدواج کنه ۶ ماه تا من به خواسته ام برسم. ما صیغه محرمیت حتی نخوندیم و نزدیکی ندارم با ایشون. بکارتمو دوسال پیش با خودارضایی از دست دادم. ما توافقی میخایم طلاق بگیریم و اسم هم تو شناسنامه ها پاک شه. شرط پاک شدن باکره بودن من هست. چجوری ثابت کنم به قاضی که ازاله توسط خودم انجام شده نه این اقا؟؟ حاضرم دست رو قران بزارم و قسم بخورم نه با ایشون و نه هیچ کسی دیگ. راهنماییم کنین توروخدا ممنون

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرط پاک شدن نام باکرگی بوده و فرقی ندارد ب چه شکلی صورت گرفته لذا فرقی در این خصوص وجود ندارد

درود
اثبات اینکه بکارت توسط خودتان از بین رفته نیز در حذف نام همسر شما تاثیری ندارد.

این فکر شما اصلا به درد قانون و قاضی نمیخورد باید اسم شوهرت در شناسنامه نوشته شود
با خودارضایی پرده بکارت از بین نمیره

اگر با این ادعا قصد شما این است که دوشیزه محسوب شوید و بتوانید اسم شوهر از شناسنامه خود پاک کنید ، چنین نمی شود

با سلام
متاسفانه پزشکی قانونی علت از بین رفتن را تشخیص نمی دهد و شما باید به ادله دیگری استناد کنید.

سلام
به پزشک متخصص مراجعه و گواهی دریافت نمایید. همراه با کسی که نسبت به امر معترض است

آنچه اهمیت دارد این است که شما باکره نیستید . لذا شرایط قانونی لازم برای حذف نام همسرتان از شناسنامه را ندارید .