عمه بنده شکایت کرده و از اصلاحات اراضی سهم و حتی خسارت اجرت المثل کرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۹ #45782005

در سال ۵۰ از طرف اصلاحات اراضی یه سندی صادر شده که در آن پد و عموهای بنده را نوشته و تحویل آن ها داده شده این سند از طرف اصلاحات اراضی با فاصله یک ماه بعد از تحویل سند آمدن و در اصلاحات اراضی به عنوان اشتباه کلمه وراث پدر بزرگ را آوردن، در طول این چند سال هم نه پدر و نه عموها خبر نداشتم، حالا عمه بنده شکایت کرده و از اصلاحات اراضی سهم و حتی خسارت اجرت المثل کرده، در صورتی که پدر بزرگ بنده در سال ۴۲ مریض بودن و در سال ۴۳ فوت میکنن، حال به نظر شما چکاری می‌توانیم انجام دهیم

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زمین ها جز ماترک بوده باشد از زمین ها سهم الارث دارند، ولی چنانچه جز مانرک نباشد سهمی نمیرد و باید در خصوص اشتباه در قید کلما وزاث را اثبات نمایید.

سلام، بایستی مراتب رو اثبات کنید والا عمه شما هم اگر سند متعلق به مورث باشد و در سند قید شده باشد میتواند مراتب حق السهم خود و اجرت المثل ایام رو مطالبه کند

به هرحال باید دفاع کنید و بتوانید اثبات کنید که این سند و یا اطلاعات در اصلاحات ارضی اشتباها جزو ارث قید شده است و حال آنکه سهم پدرمتوفی بوده است