می تونیم طبق قرارداد پیش فروش اولیه عمل کنیم و قیمت قبل رو به فرد پرداخت کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۴ #45781111

باسلام. ما یه آپارتمانی ۴ سال قبل معامله کردیم که اون موقع سند و پایان کار هیچی نداشت و فروشنده هم بر اساس یک قرارداد پیش فروش اون واحد از یک شرکت زیر مجموعه بنیاد پیش خرید کرده بود و اون قرارداد و به ما ارایه کرد و معامله کردیم و نوشته مساحت A متر به مبلغ کل ‌x تومن. و حالا که سند آماده شده. مساحت در سند ۴ متر اضافه شده و شخص فروشنده قصد داره پول ۴ مترو اضافه شده رو به نرخ روز از ما بگیره در حالی که خودش به شرکت سازنده به نرخ اولیه داده. چون در قرارداد پیش فروش این طور توافق شده. و البته در قسمت توضیحات مبایعه نامه ما هم نوشته شده که این مبایعه نامه براساس اون قرارداده پیش فروش قبلی تنظیم شده. و تازه طبق اون قرارداد پیش فروش. پیش خریدار باید برای واگذاری به فرد دیگه به شرکت مراجعه می کرده والحاقیه ثبت می کرده که نکرده. حال سوالم اینه که با توجه به ارجاع قسمت توضیحات مبایعه نامه به قرارداد پیش فروش قبل، ما که از اون فرد خرید و انجام دادیم در مورد بهای اضافه متراژ می ت. می تونیم طبق قرارداد پیش فروش اولیه عمل کنیم وقیمت قبلو به فرد پرداخت کنیم؟؟؟با توجه به اینکه الحاقیه هم به ما نداده که اگه می داد ما با شرکت طرف بودیم. با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق قانون پیش فروش ساختمان مساحت اضافه بر اساس قیمت اولیه محاسبه می شود ...

با توجه به اینکه در قرارداد مبیع بر مبنای متراژ قید شده است و با توجه به اضافه متراژ به مساحت ۴ متر مربع ملزم به پرداخت مبلغ اضافه متراژ خواهید بود

درود
باید قیمت ۴متر اضافه متراژ را پرداخت کنید.

با سلام
قیمت اضافه متراژ باید پرداخت گردد .

باسلام
اگر درمیایعه نامه تنظیمی متراژ ذکر شده و براساس هر متری فروخته شده باید اضافه متراژ را پرداخت کنید

با سلام
با توجه به قانون پیش فروش آپارتمان میبایست به موجب سند رسمی تنطیم گردد که عدم تنظیم سند رسمی جهت واگذاری واحد مربوطه از سوی قانون جرم انگاری شده فارق از این موضوع اگر میزان اضافه بنا تا ۵٪ باشد هیچ یک از طرفین حق فسخ نداشته فقط پیش فروشنده مستحق دریافت قیمت بر مبنای مندرج در قرارداد است ولا غیر ، حال اگر بیش از ۵٪ باشد پیش خریدار حق فسخ دارد و پیش فروشنده مستحق قیمت مازاد به قیمت مندرج در قرارداد میباشد