آیا میتوان مدعی این زمین در دادگاه شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #45768339

سلام خسته نباشید پدر بنده کپی یک سند زمین کشاورزی دست نویس به نام خود دارد دارد که سال ۷۰ به دست خط پدربزرگم نوشته شده و فقط خود پدربزرگم در آخر امضا کرده و شورای محله هم سال ۷۰ مهرش کرده اصل سند موجود نیست ولی با توجه به راهنمایی یکی از مشاورین حقوقی عزیز این کپی رو بردیم پیش رئیس شورای محله وقت الان و یک مهر زده پایین این کپی که همون مهر شورای الانه و با خودکار داخل مهر نوشته کپی برابر اصل می باشد آیا میتوان مدعی این زمین در دادگاه شد. با توجه به این که الان ۳ تا از خواهرای پدرم و مادربزرگم از دست پدرم شکایت کردن که زمین مال تو نیست و ایجاد مزاحمت کردی آیا رای دادگاه با توجه به این سند به نفع پدرم میشه. پدربزرگم الان یکساله فوت شده. ممنون

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات این ادعا در دادگاه ،قاعدتا نیاز به اصل مدرک می باشد ولی نوع شکایت و دادخواستی که هم طرف مقابل مطرح می کند موثراست.