برای اثبات ادعای خود در دادگاه، چه بگویم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۱ #45746047

سلام وقت بخیر
یکی از وکلا عزیز به سوال من پاسخ دادند ولی نیاز به توضیح بیشتر دارم.
شهریور ۹۷ بنده یک واحد آپارتمان مسکونی رو در بنگاه املاک برای فروش قولنامه (مبایعه نامه)کردم، در سند آپارتمان آمده متراژ ۷۷ و پشت سند نوشته شده به انضمام ۶.۵متر تراس مسقف و ۱۴ متر پارکینگ و...در مبایعه نامه متراژ آپارتمان نوشته شده ۸۳.۵ ( یعنی جمع ۷۷به اضافه ۶.۵ مترتراس)، خلاصه پس از دو ماه سند آ‌پارتمان به نام خریدار در دفتر خانه رسمی زدم، خرداد ۹۸ خریدار قصد فروش آپارتمان رو میکنه و با قیمت خوب میفروشه و قبل از اون از من در دادگاه شکایت میکنه که اداره ثبت گفته تراس جزء سند نیست و از من ادعای خسارت میکنه، باتوجه با اینکه من کپی سند رو دو هفته قبل به بنگاه جهت استعلام داده بودم و اصل سند از زمان تنظیم مبایعه نامه نزد بنگاه بوده و خریدار در دفترخونه رسمی حاضر شده و نوشته ثبت با سند برابر است، و مهمتر اینکه در مبایعه نامه ذکر شده این مبایعه نامه تا زمان تنظیم سند رسمی اعتبار دارد.
لطفا راهنمایی بفرمایید جواب من در دادگاه چه باشد؟
ممنون.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام هر چند دریافت قیمت متراژ مازاد، اگر در مبایعه نامه قید شده باشد از قرار متری (x) ریال حق خریدار است. ولی شما در دعوای فعلی می توانید ایراد شکلی عدم ذینفع بودن را مطرح نمایید، و دفاع کنید که چون خواهان پرونده اکنون آپارتمان را به شخص ثالثی فروخته است، دیگر حقی در آپارتمان و دعاوی ناشی از آن ندارد و ایشان دیگر ذینفع در این دعوا نیست. و دعوی به فرض صحت باید توسط خریدار جدید اقامه شود.