مالک از انجام تعهدش سر باز میزند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵۵ #45691704

مالک متعهد به زدن وکالت بلا عزل ۱.۵ دانگ در مرحله اتمام سقف پنجم میباشد که باید در تاریخ ۱/۹۸ انجام میداد به دلیل اعتماد از ایشان درخواست نکردم الان سرباز میزند چه کار باید انجام دهم؟
سازنده هستم

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دعوی الزام به انجام تعهد اگر در ضمن قراردادشرطی لحاظ شده مثلا مطاله خسارت بابت عدم انجام تعهد مطابق ان عمل نمایید

ابتداطی اظهارنامه اوراملزم به انجام تعهدات قراردادی اش کنیدواگرانجام نشد طی دادخواست الزام وی راازمراجع ذیصلاح بخواهید

سلام
در صورت وجود قرارداد، ایشان را بدوا از طریق اظهارنامه و در صورت عدم نتیجه از طریق ارائه دادخواست ملزم به ایفای تعهد نمایید،همچنین میتوانید به شهادت شهود استناد نمایید

دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی تقدیم کنید.