میگه رفته از افراد داخل پاساژ که همکار ما هم نبودن امضا جمع کرده که‌ ما دزدی کردیم؛ من میتونم اعاده ی حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۸ #45686336

سلام خسته نباشید
من جایی کار میکردم بیمه هم نکرده بود منو ۴۰ روز حقوق کاری من رو نداده و الان هم به من تحمت دزدی میزنه هم من هم همکارم البته کلا حساب کتاب های اونجا دست من نبوده و دست همکارم بوده
الانم گفته شکایت میکنم و میندازمت زندان ایا میتونه اینکارو بکنه؟
هیچ مدرک خاصیم نداره میگه رفته از افراد داخل پاساژ که همکار ما هم نبودن امضا جمع کرده که‌ ما دزدی کردیم من قبل از اینکه از اونجا بیام بیرون همه چیزو تحویل صاحب کار دادم
و همه ی فروش و حساب کتاب با فروشی که داخل سیستم بود مساوی بوده و اشکالی نداشته
الانم میخوام بدونم ایشون چیکار میتونه بکنه
و من میتونم اعاده ی حیثیت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صدور صدور رای به نفع شما می توانید اعاده حیثیت نموده و به جرم افترا شکایت را ثبت کنید

اگر بتونید با ارائه مستندات و مستدلات لازم اتهام دزدی رو نفی و رد کنید و حکم ب برائت شما داده شود پس از آن می تونید در جهت اعاده حیثیت خود و پیگیری این مورد اقدام کنید

با سلام
شهادت شهود بستگی به نوع اتهام نسبت داده شده دارد
بالفرض اگر کارفرما ادعا دارند از ایشان سرقت شده ، آیا زمان سرقت همه این شهود داخل مغازه شما بوده اند ؟
آیا این شهود میتوانند به قرآن کریم سوگند یاد کننده که به چشم خویش سرقت شما را دیده اند ؟
در صورت عدم اثبات ادعا توسط کارفرما ، شما میتوانید اعاده حیثیت نمایید .

باسلام
دوست عزیز، ارتباط شما و کارفرما یا همان صاحب کارتان به چه صورتی بوده؟ آیا قراردادی برای انجام خدمت شما وجود دارد یا خیر؟ آیا شما وقتی تسویه حساب نمودید صورتجلسه ای دال بر قطع همکاری و تسویه حساب ها و یا شاهدی داشته اید؟ چنانچه پاسخ شما به سوالات فوق مثبت باشد بحث شکایت کارفرما از شما راه به جایی نخواهد برد. در خصوص عدم ایفای تعهد کارفرما ( عدم پرداخت سهم بیمه و حقوق مورد نظرتان )به شما می توانید با طرح دادخواست از طریق اداره کار شهرستان خود اقدام فرمائید. موضوع تهمت دزدی شما چنانچه قابل اثبات از طرف خواهان شما یعنی کارفرما نباشد، موضوع منتفی خواهد بود؟ در صورت عدم اثبات سرقت شما می توانید دادخواست متقابل طرح و از وی بعنوان افترا شکایت فرمائید.موفق باشید.