محکومیت اونا قطعی خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷ #45669948

سلام.سال ۹۶ یک واحد از آپارتمانی رو پیش خریداری کردم.سال ۹۷ باید تحویل میداد.تاکنون تمام نشده و تحویل نداده هست.شکایت بنگاه و فروشنده رو بدلیل پیش فروش بدون تنظیم سند رسمی رو ارسال کردم و جلسه اول رو تنها رفتم و اظهاراتم رو دادم.محکومیت اونا قطعی خواهد بود؟طبق ماده ۲۳ و ۲۴ قانون میش فروش ساختمان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود را در مرحله تجدیدنظر قطعیت می یابد

اگر منظور شما قطعی بودن رای صادره از دادگاه بدوی است پاسخ منفی بوده و این رای قابل تجدیدنظر می باشد . ولی اگر منظور قطعی بودن محکوم شدن فروشنده است که بستگی به دلائل ارائه شده در پرونده و نحوه دفاع فروشنده داشته و نتیجه را نمیتوان بدون اطلاع از جزئیات پیش بینی نمود .

بله در هر صورت دادخواست الزام به انجام تعهد دهید