آیا با این مدرک میتونم از این شخص شکایت کنم تا دادگاه حکم به مصادره سایر اموال و مسدود کردن حسابهای بانکی ایشون بدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۹ #45669803

سلام .
به شخصی ۲۰۰ میلیون پول دادم که کار کنه و ایشون در محضر سند ماشینشو در رهن من قرار داده متاسفانه الان پول رو برنمیگردونه من هم توقیف ماشین رو گرفتم ولی ماشین رو در مکانی نامعلوم مخفی کرده . سوال بنده اینه که با توجه به اینکه در سند رهنی ذکر شده من به ایشون ۲۰۰ میلیون پول دادم و در دفتر اسناد رسمی هم این کار صورت گرفته آیا با این مدرک میتونم از این شخص شکایت کنم تا دادگاه حکم به مصادره سایر اموال و مسدود کردن حسابهای بانکی ایشون بدهد ؟ در صورت نداشتن اموال و ندادن پول و یا ماشین در نهایت امکان حکم جلب هم هست؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله امکان پذیر می باشد.

می توانید مبلغ را مطالبه و به موجب حکم قطعی اگر از ایشان اموالی یافت شد توقیف نمایید.

اگرجلب می خواهیدبه دادگاه مراجعه نمایید ولی جهت توقیف اموال میخواهید چون سندرسمی دارین می توانید به اجراییات ثبت مراجعه نمایید

درابتدا فقط میتوانید نسبت به توقیف و انتقال سند خودرو اقدام نمایید. درصورتیکه قیمت خودرو در رهن، کفایت مطالبه شما را ننماید صرفا میتوانید نسبت به مازاد مانده مبلغ اقدام به تامین خواسته نمایید. و یافتن محل اختفاء خودرو به عهده شمامیباشد.

سلام
بله میتوانید حکم مصادره معادل مبلغ خواستتان بگیرید.اگر مالی نبود حکم جلب را میتوانید بگیرید

با درود شما می‌توانید مبلغ را مطالبه و اموال ایشان را توقیف نمایید النهایه اگر مبلغ را نپردازد و مالی یافت نشود امکان جلب وجود دارد، دیگر موارد آمده در سوال مستلزم بررسی توافقات و دیگر مستندات است.

اگر از مال مرهونه اعراض کنید ،سندتان تبدیل به سند ذمه می شود و میتوانید طبق عمومات اقدام کنید.