مابقی وراث چطور می توانند سهم خود را بگیرند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۸ #45652611

قطعه زمینی در زمان حیات متوفی بدون امضا او توسط یکی از فرزندان به فروش رفته و مابقی وراث اطلاعی نداشتن و بعد از فروش متوجه شدن هرچند متوفی در حیات بوده اما متوفی اظهار داشته که پول زمین متعلق به همه وراث هست ولی در زمان حیات هیچگونه شکایت رسمی انجام نداده فقط چند نفر شاهد موجود هست الان مابقی وراث چطور می توانند سهم خود را بگیرند؟ آیا میتوانند اظهار بی اطلاعی از فروش کنن و فروش را باطل کنند؟
چطور؟

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وراث تقاضای سهم الارث کنند

سلام در صورتی که مبایعه نامه ب امضا ایشان نرسیده بیع واقع نشده و بعنوان ماترک محسوب و وراث میتوانند با معرفی مال تقاضای تقسیم ماترک بنمایند

با سلام وراث تقاضای سهم الارث کنند

بادرود
ثمن معامله (مبلغ معامله)درصورت موجود بودن جزو ترکه متوفی قرارمیگیرد مقابل تقسیم می باشد ولی توانید دادخواست دهید

با توجه به اینکه در زمان حیات متوفی بوده و متوفی مبلغ را دریافت نموده باشد وراث نمی توانند نسبت به این موضوع ادعایی داشته باشند

درود
معامله صحیح است اگر مبلغ به متوفی داده شده باشد اگر جز ترکه هنوز موجود است می توان سهم الارث را از آن خواست.

نظر به اعلام و اذن ضمنی متوفی معامله صحیح بوده و چنانچه طرف مدعی شود دشمن مورد معامله را به پدر داده بودم کاری نمیشه کرد