میخوام بخاطر بیمه برم از کارفرما شکایت کنم آیا مشکلی پیش نمیاد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۰ #45647812

کارفرما من بدلیل اینکه حقوق بنده را کامل پرداخت نکرده بود از او شکایت کردم بعد از مشخص شدن رای من او با دستخط خودش نوشته بود که من تمامی حقوقم را گرفته و حق هیچگونه شکایتی ندارم و من نمیخواستم امضا کنم و او میگفت تا امضا نکنی پولتو نمیدم منم مجبور شدم امضا کنم چون پول لازم بودم ...الان میخوام بخاطر بیمه برم از کارفرما شکایت کنم آیا مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر، به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید.
اصولا چنین رسیدی مورد قبول واقع نمی شود.

"با سلام"
اگر در امضاء توافق به بیمه اشاره نشده باشد قابل شکایت است

با سلام
بیمه نمودن کارگر توسط کارفرما از جمله تکالیف کارفرما می باشد که مطابق ماده۱۴۸ قانون کار بیمه کارگر اجباری است لذا در صورتیکه حق بیمه شما توسط کارفرما پرداخت نگردیده است میتوانید از طریق اداره کار شکایت خودرا مطرح کنید