ذکر شده که تا سه سال با شرکتی که با ان سازمان مربوطه قرارداد ببندد حق همکاری نداریم، ایا کارفرما میتواند از ما شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۷ #45630025

با سلام
بنده در شرکتی مشغول به کار بوده ام که پیمانکار یک سازمان دولتی بوده است
شرکت در اخرین مناقصه برنده نشده است و شرکت دیگری مشغول به کار شده است
ماهم با شرکت جدید قرارداد بسته و قراردادمان با شرکت قبل خاتمه یافته هست
ولی در یک قرارداد داخلی که بین کارگر و کارفرما بسته شده بود بندی وجود داشت که تا سه سال حق قرارداد با شرکتی که با ان سازمان مربوطه قرارداد ببندد حق همکاری نداریم
ایا کارفرما میتواند از ما شکایت کند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به نظر حقیر این شرط هم منفعت عقلایی دارد و هم شرایط کارگر را به طور عمده به هم نمی زند
با توجه به این موضوع که شرکتها با یکدیگر رقابت دارند ممکن است اطلاعاتی که در شرکتی توسط کارگر کسب شود بتواند در شرکت رقیب استفادهشود فلذا کارفرما برای جلوگیری از این ضرر شرط قرار می دهد.

سلام
کارفرما قادر به انعقاد قراردادی که منافی مصالح کارگر باشد را ندارد،لذا اشتغال شما با شرکت جدید قانونی بوده و خدشه ای به آن وارد نمیباشد.

خیر زیرا اشتغال مقصود کارگر است و کارفرما حق ندارد شروطی را که متضمن منفعت عقلایی و منفعت مشروعی نیست را در قرارداد بگنجاند اگر هم شروط اینچنینی در قرار داد بیاورد شروط مزبور باطل است.