آیا اشتباه در محاسبه ضرایب درفیش حقوقی از طرف کارفرما قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۸ #45618528

با سلام.من در یک شرکتی سال ۹۴ استخدام و از همون سال بعنوان کارشناس مشغول بکار شدم ضریب حق سمت شغلی من / شش دهم / پایه حقوق میباشد.خرداد امسال با بررسی فیش حقوقی دوستانم مشخص شد که طی این ۵ سال متاسفانه / پنج دهم / پایه حقوق برام رد میکردند یعنی یک دهم کمتر. آیا من میتوانم یک دهم این ضریب طی کارکرد سالهای قبل رو مطالبه کنم؟
و آیا به قیمت پایه حقوق روز محاسبه میشود؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود . اگر طرح طبقه بندی مشاغل با توجه به دستورالعمل های مربوطه در شرکت رعایت می شود و آن به تایید اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی رسیده باشد و قرارداد کار بر مبنای آن تنظیم شده باشد بله می شود مطالبه نمود . در غیر این صورت کارفرما فقط باید حداقل قانونی مصوب شورای عالی کار را رعایت کند .

باسلام
بله قابل مطالبه می باشد

قابل مطالبه است اما به قیمت روز محاسبه نمیشود

بله
درصورت عدم پرداخت می تونی مطالبه کنی