چرا قاضی به کارشناس ارجاع نمیدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۱ #45616649

با سلام
به شخصی به امانت (طی رسید) چک ضمانت دادم و به دلیل نداشتن برگ جدید چک، مجبور به تحویل چک خط خورده به طرف مقابل شدم. روی تاریخ چک که قبلا تاریخ خورده بود خط کشیدم که بدون تاریخ باشد. ولی در ظهر چک اصلاح نکردم. طرف مقابل دستخط بنده را جعل کرده و جمله (( به تاریخ ۱۳۹۷/۱/۸ را اضافه نموده.)) از قاضی درخواست کارشناس خط کردم که جعل اثبات گردد. جلسه رسیدگی رییس دفتر قاضی محترم شماره حساب دادگاه برای واریز پول کارشناس را داد و ما پول کارشناس را واریز کردیم. فیش آن را به دادگاه تحویل دادیم. منتها بعد از ده روز ابلاغ اومد جلسه رسیدگی بیاین دادگاه، رفتیم قاضی گفت شما قبلا شکایت خیانت در امانت کردین چرا جعل مطرح نکردین... ما هم نوشتیم بعدا متوجه جعل دستخط شدیم. وکیل طرف مقابل نوشت این چک به دستخط بنده (صاحب چک ) نوشته شده و ادعای جعل کذب میباشد.
ما هم نوشتیم قویا درخواست کارشناس داریم. متاسفانه با وجود واریز پول به حساب دادگاه بعد از گذشت دو ماه هنوز قاضی پرونده را به کارشناس ارجاع نداده است... لازم به توضیح میباشد، طرف مقابل پشت چک بنده را بعد از طرح دعوی با لاک، مطالب نوشته شده دیگر را پوشانده که به قاضی محترم گفتیم و تطبیق داد و متوجه شد، اما کاری انجام نداد...
۱- چرا قاضی به کارشناس ارجاع نمیدهد آیا تخلف قاضی میباشد یا طبق قانون میتواند بگوید تشخیص من این است که به کارشناس نیاز نیست
۲- چکی که بعد از طرح دعوی لاک گرفته شده باشد مخدوش محسوب میشود و از اعداد دلایل خارج میشود یا خیر

ممنونم

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . ممکنه در جریان دادرسی به کارشناس ارجاع دهد می تونید طی لایحه ای ازشون درخواست کنید

درخواست تجدید دادرسی با موضوع خیانت در امانت ،جعل دست خط نماید،بعدم پروند در حال رسیدگی هست نمیتوان به قطعیت گفت قاضی درخواست شما را برسی نداده باید در همان شعبه پیگیری لازم اتخاذ گردد میتوانیت نسبت به درخواست و نحوی دادرسی از طریق سایت ارتباط مردمی قوه قضاییه اعتراض به دادرسی عنوان نماید بصورت خودکار اقدام میکنند

با سلام .موضکع شکایت مطروحه خیانت درامانت بوده و بعدا شما درخوایت رسیدگی نسبت به جعل را داشته اید ولی ورکل دادیار باید مووع را به دادستان ارجاع و مجدد مورد بررسی قراردهد