قیمت روز ماشین حدود ۷۰۰ میلیونه، اگه پدرم بخوان شکایت کنن، هزینه ی دادرسی چقدر میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #45586954

با سلام. پدر من سال ۹۵ کامیونی به مبلغ ۱۱۸ میلیون خریداری کردن. که ۱۰۰ تومن اون رو نقد و ۱۸ میلیون رو به فروشنده که صاحب بنگاه بود بدهکار شدن. به همین دلیل فروشنده، قولنامه رو به پدرم ندادن. طی ۷ ماه، پدرم ۳۵ میلیون بابت بدهی ۱۸ میلیونی به فروشنده دادن (چون فروشنده نزول پول رو می خواست) برای ۱۰ میلیون آخر از پدرم رسید گرفت و در رسید ذکر کرد اگر تا تاریخ فلان، ۱۰ میلیون (که درواقع نزول اون پول بود) رو ندی، یک دانگ ماشین برای من است و تو ادعایی نداری. پدرم یک ماه دیرتر از موعد تونست ۱۰ تومن رو پرداخت کنه و فروشنده با کلک اون پول هارو گرفت و هنوز بعد از چندین سال،قولنامه رو نداده. حالا فروشنده پیغام داده باید ۷۰ میلیون بدی تا سند و قولنامه رو بدم وگرنه، یک دانگ ماشین مال من است( با استناد به رسیدی که برای دریافت ۱۰ میلیون تا زمان معین گرفته از پدرم)
حالا سوال من اینه:
پدرم بابت تک تک پرداخت هایی که داشته شاهد دارن و می تونن ثابت کنن حتی بیش تر از ۱۷ میلیون بیش تر از قولنامه به اون آقا داده آیا اون فروشنده می تونه صرف رسیدی که برای ۱۰ میلیون بود و ذکر شد، یک دانگ ماشین را به نام خود کند؟
۲. آیا سه و نیم درصد ارزش قولنامه س یا ارزش روز ماشین؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اثبات بیع و الزام‌به تنظیم سند به استناد مبالغ واریزی و شهادت شهود ثبت نمایند. هزینه دادرسی به نرخ روز است

پدرتان میتواند با تهیه استشهادیه نسبت به طزح دعوی اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند خودرو طح دعوی نموده و با معرفی شهود در دادگاه موضوع خرید خودرو را اثبات نماید . البته برای تقدیم دادخواست باید ۳/۵ % مبلغ تقویمی خواسته پرداخت شود .

درود
خیر نمی توانند یک دانگ را بگیرند سه و نیم درصد قیمت روز.