برای دریافت اضافه کاری و این که بیمه نکردن و عیدی خیلی کمی دادن با نداشتن قرار داد به چه صورت اقدام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۳ #45584952

سلام خسته نباشید
من در یک مدرسه ای به عنوان مشاور و کمک مشاور تحصیلی برای کنکور کار می کردم . به دلیل آشناییت با یکی از مدیر ها من قرار داد نبستم و شفاهی با هم صحبت کردیم برای کار . اما با مدیر دیگر مدرسه که مسائل مالی در دست ایشون هست به مشکل خوردم . از تیر ماه سال گذشته کار رو شروع کردم و تا پایان کنکور که احتمالا اخر مرداد هست قرار هست کار کنم در این مدت کلا من رو بیمه نکردن و قرار بود دی ماه پاداش و اضافه کاری رو با من تسویه بکنن ولی نکردن . عیدی هم کلا ۱۰۰ هزار تومان بهم دادن . می خواستم بدونم شرایطم از لحاظ قانونی برای دریافت اضافه کاری و این که بیمه نکردن و عیدی خیلی کمی دادن با نداشتن قرار داد به چه صورت هست؟ و اگر اخر مرداد باهام تسویه حساب نکنن و اذیت کردن و من شکایت کنم آیا میتونم از لحاظ قانونی کاری کنم با توجه به نداشتن قرار داد؟ ممنون

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد می‌تواند شفاهی یا کتبی باشد
با اثبات قرارداد شفاهی از طرق شهود .فیشهای واریز حقوق.و ...میتوانید علیه آنها به اداره کار شکایت کنید

اگر مدارکی برای اثبات کارکرد خود داشته باشید به اداره کارمراجعه وطرح شکایت کنید .

با سلام
اگر بتوانید فعالیت خود در آن مدرسه را اثبات نمایید در اینصورت میتوانید اقدام به مطالبه حق و حقوق و سنوات و عیدی خود نمایید

اگر مدارکی برای اثبات کارکرد خود در ایام مورد ادعا داشته باشید امکان طرح شکایت در اداره کار وجود دارد .

سلام
قرارداد کار مطابق با قانون کار اعم از شفاهی و کتبی است فلذا با ارائه پرینت بانکی میتوانید رابطه کارفرمایی و کارمندی را محرز نمایید و مطالبات خود را از طریق اداره کار محل خدمت علیه کارفرما مطرح نمایید