برای نوشتن وصیت چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #45486509

حتمی شصت ساله هستم بالاخره کمی ملک مال داریم تصیصم‌ داری یه واحد ملک و کمی طلا و پول نقدی به یکی از بردرام بده و مابقی صرف هزینه اهدا دستگاه دیالیز بدم لطفا منو راهنمایی بکنید و اصلا چنیین وصیتی امکان پذیر هست از لحاظ قانون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط نسبت به یک سوم اموال وصیت نافذ است و اگر بیشتر از این مقدار میخواهید وصیت کنید بایستی آن مال رااکنون به شخص مورد نظر بدهید تا به مالکیت فرد در بیاید و جزو وصیت نباشد . برای انتقال مالکیت میتوانید صلح نمایید که خودتان تا آخر عمر در ملک باشید و پس از فوت طرف مقابل مالک است . تمام این موارد را میتوانید از طریق دفتر اسناد رسمی انجام دهید .

سلام
وصیت صرفا نسبت به ثلث دارایی نافذ است و مازاد بر ان نیازمند تنفیذ وراث است، اما چنانچه اقدام به هبه اموال به برادر خود نمایید این امر وصیت محسوب نمیشود و محدود نیست
از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام نمایید

میتونید‌دردفترخانه‌اسنادرسمی‌وصیت‌‌رسمی‌کنید‌ولی‌تا‌یک‌سوم‌صحیح.است