چگونه میتوان الزام همسایه را در خصوص ورود به منزل ایشان در خصوص تعمیر بنا خواستار شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۷۷۱ #45462448

ا سلام و عرض ادب یک ضلع دیوار پشتی آپارتمان ۳ طبقه بنده، مشرف به حیاط خانه همسایه میباشد که قبل از خرید آپارتمان توسط بنده سیمان کاری نشده بود و منجر به ایجاد سر و صدا و محل لانه پرندگان شده که موجبات سلب اسایش و ارامش ساکنین را فراهم کرده و حتی منجر به ترک خوردن سقف و دیوار یکی از طبقات به دلیل نفوذ آب باران شده... متاسفانه همسایه پشتی به دلیل لجاجت و خصومت به هیچ عنوان راضی به استفاده از حیاط ایشان جهت برپا کردن داربست فلزی و عملیات سیمان کاری نمی باشد.... سوالم اینه که قانونا میشه ایشان را مجاب به رضایت کرد؟ آیا طرح شکایت علیه ایشان وجه قانونی دارد؟
من تامین دلیل هم کردم و کارشناس دادگستری را هم اجازه ورود نداد و کارشناس هم عکس گرفت و موضوع را تایید کرد.
بعد اظهارنامه فرستادم و ایشان در اظهارنامه هم جواب دادند که اجازه نمی دهند.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق اصل ۴۰ قانون اساسی هیچ کس نمی تواند اعمال حق خود را موجب ضرر غیر قرار دهد بنابراین اگر شما برای انجام تمیرات دیوار خود نیاز به ورود به فضای همسایه داشته باشید و کارشناس رسمی دادگستری نیز ضرورت تعمیرات را تایید کرده باشند و همسایه بدون عذر موجه مانع شما شوند به نظر می‌رسد شما می توانید الزام ایشان را به اجازه استفاده از فضا جهت تعمیرات منزل خود به استناد اصل ۴۰ قانون اساسی از دادگاه درخواست نمایید خصوصا که استفاده از فضای ایشان توسط شما برای تعمیرات باعث ضرر به ایشان نمی شود