چطور او را ملزم به طلاق کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۲۳ #45458290

سلام همسرم گفته میام جهزیه ام را میبرم بعد میریم برای طلاق ولی من اطمینان ندارم بهش که بعد از بردن جهازش سر حرفش بمونه بیاد برای طلاق راهی داره که نتونه بزنه زیر حرفش چیکار باید بکنم

مشاوره حقوقی طلاق
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد
بهتر است توافقی جدا شوید

درود
زوجه قانونا می تواند جهیزیه خود را ببرد ضمنا زوج هر زمانی می تواند طلاق دهد چون حق طلاق دارد.

جهیزیه اگر متعلق به همسرتان باشد میتواند مسترد کند

درود
استرداد جهیزیه ارتباطی به حق طلاق ندارد ،زوجه هر زمان بخواهد میتواند نسبت به جهیزیه اقدام کند

با احترام. تعهد محضری یا وکالت بگیرید.

با سلام
این دو در دادگستری جدا رسیدگی می شود یا همسر شما توافق دارد یا ندارد توافق هم اجباری نیست اگر موافق باشد از طریق دفاتر اسناد رسمی می توانید اقدام فرمائید.

سلام
طلاق ارتباطی با جهیزیه ندارد و اگر در خصوص طلاق توافقی صورت بگیرد بهتر است در محضر این توافق قید گردد