نحوه تعیین مبلغ قسط مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۶ #45431050

سلام اینجانب کارمند هست و ۱/۴ حقوق اینجانب بابت بدهی دیگر توسط دادگاه توقیف شده و برای اون بدهی کسر میشه
اکنون همسرم مهریه رو اجرا گذاشته و میخواهم اعسار بدهم ایا باز نسبت به حقوقم اقساط تعیین میشود با عنایت به این موضوع که قانون گفته حداکثر ۱.۴ یا مبلغ اقساط به صورت توافقی خواهد بود ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به وضعیت معیشتی شما دارد و تصمیم دادگاه
یک چهارم حقوق قابل توقیف می‌باشد

با سلام
شما با تقدیم دادخواست اعسار به دادگاه و با معرفی شهود و لیست دارایی اقدام برای تقسیط مهریه نمایید و دادگاه بر حسب تمکن مالی و شرایط شما ، اقدام به تعیین مهریه ( اگر سکه باشد حداقل ۵ ماه یک سکه ) برای شما تقسیط خواهد نمود

بستگی به تمکن مالی شما دارد. حداقل موارد در این مورد کسر یک چهارم از حقوق شماست

سلام
تعیین ان بستگی به اوضاع و احوال و شرایط مالی شما دارد
ولی حداقل کسر یک چهارم از حقوق شما می باشد