با ارسال اظهارنامه به طرف مقابل جهت وصول وجه هیچ اقدامی نکرده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #45400308

سلام من ماشینی خریدم که فروشنده به هیچ وجه به بنده نگفت ماشین موتورش جوشی میباشد بعد از اینکه ۱۱ میلیون خرج کردم و تعمیرکار ماشین نمی دانست که من نمیدانم و تازه ماشین را خریده ام به من گفت ماشین موتور جوشی همینه و گفتم تازه خریدم و نمی دانستم تعمیر کار گفت پس بده ماشینو بلافاصله پس دادم و فروشنده به هیچ عنوان خرج کرد بنده را نداده و فقط میگوید من پولی که دادی را میدهم الان پول واریزی را هم نمیدهد با وکیل حرف زدم و گفت تمام هزینه ها و مول واریزی را توسط اظهار نامه بنویس و برایش ارسال کن بعد از این کار هیچ جوابی نداده و از دادن حتی اصل پول هم امتناع میکند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،بله مفیدواقع میشود،فقط اسکرین شات بگیر،بعدتوی جلسه دادگاه همراه خودت داشته باش

سلام
با توجه به اینکه معامله بین شما با توافق منحل شده است ایشان باید اصل پول دریافتی از شما را حتما استرداد نمایند و چنانچه امتناع می کنند شما باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان دادخواست استرداد ثمن معامله تقدیم نمایید و می توانید ضمن آن درخواست صدور قرار تامین خواسته مبنی بر توقیف اموال ایشان را به میزان طلب تان بنمایید و نیز چنانچه خسارات دیگری از بابت این معامله به شما وارد شده است آنها را نیز می توانید در همان دادخواست مطالبه کنید تا دادگاه رسیدگی و در صورت احراز استحقاق شما حکم مقتضی صادر نمایند

باسلام،به استماد همین قبض اظهارنامه،ومبایعنامه ایی اگردارید دادخواست بدید به پادگاه،البته ازطریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک،