به ازای هر ۱ متر عبور چند متر زمین باید به صاحب زمین مجاور بدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #45353968

سلام خسته نباشید....میخواستم بدونم طبق قانون وقتی زمینی عبور نداشته باشه (بدون عبور ارزشی نداره ولی با گرفتن عبور ارزش میلیاردی داره) و بخواد از زمین مجاور خودش عبور بگیره به ازای هر ۱متر عبور چند متر زمین باید به صاحب زمین مجاور بده... یا یک ارزش ریالی ای در قانون وجود داره؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مواردی که عبور از یک ملک فقط از ملک دیگر امکان داشته باشد ملک مجاور مکلف به دادن حق عبور است و حق الارتفاق مزبور فرمول محاسبه ی خاصی ندارد و تابع تراضی طرفین است لیکن این حق نمیتواند به میزان خارج از حدود متعارف تعیین گردد.