شرایط طلاق و برگشت مال بخشیده شده از طرف پدر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #45342445

سلام
قبل ازدواج خانمم اصرار داشت که ۲ دانگ از منزل پدری که دوطبقه بود بنامم انتقال پیدا کنه .
انتقال پیدا کرد .
که حالا مالکیت اینطوری شده ۳ دانگ پدرم ۲ دانگ من ۱ دانگ خانمم
حالا میخواد درخواست طلاق و مهریه کنه .
مهریه خانمم ۱ دانگ از منزل پدری بود و ۳ دانگ از منزل من .
حالا من چطوری میتونم ثابت کنم ۲ دانگ پدری بخشش بود نه خرید؟
یا اینکه میتونم بفروشم به شخص ثالث؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانیکه ایشان رای قطعی مهریه را اخذ ننموده اند میتوانید اقدام به فروش نمایید.
در صورتیکه پدرتان در قید یحات هستند( در صورتیکه نقل و انقال مالی صورت نگرگفته است) میتوانید مطرح نمایید هبه بوده است و پدرتان از هبه خود رجوع نمایند.

میتوانید بفروشید و ضمنا درخواست مهریه ربطی به بخشش یاخرید نداره و اینکه مهریه را میتواند ب اجرا گزاشته و اینکه یا یک نفر از اشخاص ملک را خریده درغیر اینصورت ب مزایده می رود