به دلیل ممانعت از ملاقات فرزندمان همسرم به جرم آدم ربایی شکایت کرده است آیا به نتیجه می رسد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۴ #45338204

با عرض سلام وخسته نباشید بنده یک پسر دو ساله دارم در این مدت دو ماهی که منزل رو ترک کردم به ترس امنیت جانی پسرم نزد خودم هست پدرش هر وقت خواسته اومده دو سه روز برده دوباره برگردونده یکبار که پسرم مریض بود وبه شدت تب داشت اومد دنبالش من گفتم بچه مریضه گفت بچه ی منو بیار منم گفتم برو از دادگاه حکم بیار برای ملاقات چشم بچه رو میدم.حالا رفته به جرم آدمربایی ازم شکایت کرده که بچه رو بردم ومانع دیدنش میشم آیا شکایتش قابل قبوله؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنین اقدامی مصداق ادم ربایی نمی باشد

با سلام
با توجه به اینکه احد از زوجین فرزند مشترک را در دست دارد، باتوجه به وجود علقه زوجیت بین طرفین و فرزند مشترک می باشد ، آدم ربایی به دلیل فقد عنصر روانی جرم منتفی است

سلام
چنین اقدامی مصداق ادم ربایی نبوده و شکایت ایشان رد می شود

با سلام شکایت آدم ربایی هیچ گونه وجاهت قانونی ندارد

شکایت ایشان رد میشود و مسموع نیست نگران نباشید ،حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است و ایشان میتواند فقط دستور ملاقات فرزند از دادگاه دریافت نماید . و کار شما آدم ربایی نیست چون هم فرزند خودتان است هم اینکه حضانتش را بر عهده دارید .

درود بر شما
اتهام آدم ربایی مردود است و به جایی نمی رسد. لیکن ممانعت از ملاقات فرزند بدون دلیل محکمه پسند جرم است. بهتره با همسر سابقتان توافق کنید.

با سلام
ممانعت از ملاقات فرزند خودش جرم است
عنوان آدم ربایی برای والدین در قانون نیستش