حکم ما و همسایه در این مورد چیه، چکار میشه کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۰۱ #45330985

با سلام. به تازگی به آپارتمانی منتقل شده ایم . زمانی که شیر اب حیاط جهت ابیاری یا نظافت باز میشه اب منزل ما به کل قطع میشه .درخواست کردیم زمان ابیاری یا نظافت منظم و از قبل اطلاع بده تا بشه کاسه ای اب ذخیره کرد. بعد از سه بار تذکر به صورت محترمانه، همسایه به صورت لجبازی هر روز و زمانی که دلش میخواد ابیاری نابجا انجام میدن . آخرین بار منجر به تنش لسانی شد .

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باید در جلسه ساختمان موضوع مطرح که چه روزی وچه ساعتی اب داده شود و صورتجلسه شود .

سلام سعی کنید با مذاکره حل شود در غیر اینصورت شماست ممانعت از حق مطرح نمایید

با سلام بهتر است از طریق مدیر ساختمان و یا جلسه بین واحدها سازش انجام بشه و البته باید برای این مسئله راه حلی پیدا کرد

با درود ، سعی کنید از طریق مسالمت آمیز با میانجیگری مدیریت ساختمان موضوع را حل و فصل نمائید و در صورت عدم تاثیر با شکایت ممانعت از حق به استناد شهادت شهود و تقاضای جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری موضوع را پیگیری کنید

در صورت لزوم قضیه با مدیر ساختمان مطرح و طی صورتجلسه ای ملزم به رعایت زمان آبیاری به گونه ای که برای بقیه مشکل به وجود نیاید اگر بازهم بر خلاف صورتجلسه ای که در حضور اعضا تنظیم شده اقدام نمایند و قضیه واقعا لجبازی باشد طرح دعوی رفع مزاحمت و ممانعت از حق کنید

با سلام،ابتدا از طریق مطرح کردن با مدیر ساختمان و صورتجلسه کردن و مسالمت آمیز حل شود در صورت تکرار شکایت رفع مزاحمت و ممانعت از حق مطرح شود.

دعوای رفع مزاحمت مطرح کنید