🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

انحصار وراثت به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۰

سلام پدربزرگ من زمین کشاورزی خودشو که تقسیم کرده برای مادرم پسر بخش گفته باشه بعد زمین ها قبل از اینکه سند بخورن یکی از دایی های من طبق قولنامه حق ارث خودشو به یکی از دایی های من فروخته طوری که متراژ قید نشده فقط گفته شده حق ارث از این زمین بعد الان دایی که زمین خودشو فروخته حق دارد بگوید که حق مادر من پسر بخشه و از حق خودش به مادرم بده

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر سهم الارث واگذار شده دیگه چیزی باقی نمانده تابه مادرتان ببخشند

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود سهمی باقی نمانده تا به مادرتان ببخشند‌

با انتقال سهم الارث دایی سهمی وجود ندارد تا به مادر شما داده شود.

با سلام
در صورتی که دایی شما سهم الارث خود را به برادرش واگذار و قراردادی تنظیم و فروشنده به حق و حقوق خویش رسیده باشد دیگر نمیتواند ادعایی داشته باشد .

با سلام
اچون دایی شما تمام سهم الارث خود را واگذار کرده اند
پی دیگر سهمی باقی نمانده تا به مادرتان ببخشند‌

به مهر
اگر وصیت کرده باشند و این وصیت تا یک سوم اموالش باشد وصیت ایشان نافذ است و بر آن مبانی تقسیم صورت می گیرد حصه دایی بر آن مبانی انتقال یافته است.

اگر سهم الارث خود را واگذار کرده باشد دیگر سهمی باقی نمانده تا به مادر شما بدهد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط