مشکل جنسی مرد برای طلاق را چطور میشود اثبات کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۴ #45128767

من بعد از ۳ سال زندگی نتونستم راضیشون کنم که برن دکتر. فرار میکنن از دکتر رفتن و اصلا تمایلی به رابطه ندارن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بااثبات ادعای شما عقد ازدواج شما فسخ میشه.

سلام
میتوانید اقدام به طرح دعوای طلاق برمبنای علت مطروحه نمایید. پس از بررسی توسط پزشکی قانونی در صورتیکه قابل درمان نباشد امکان طلاق برای شما وجود خواهد داشت

مطابق مواد ۱۱۲۲ و ۱۱۲۵قانون مدنی بیماری «عنن» در مرد چه از قبل بوده و چه بعد از ازواج حادث شده باشد ، برای زن ایجاد حق فسخ نکاح را میکند . دقت کنید که فسخ نکاح جدای از موضوع طلاق بوده و خواسته خود را باید اینچنین بیان نمایید .

بسمه تعالی : فرض سوال مدکور : بنا بر احکام فقه اسلامی و توصیه های علمای علوم مذهب تشیع با توجه به موکد اکید بر آبروی مسلمان و وظایف اخلاقی زوجه در برابر زوج و متقابلا زوج در برابر زوجه ( توصیه بر طلاق است پس از نا امیدی از درمان ) که معمولا دستور سه پزشک معالج شزط است : بنایربن اگر خود ایشان مقر بر امر مذکور هستند اما از رفتن به پزشک معالج خودداری مینمایند راهنمایی کنید که یصورت تلفنی با مشاوران و پزشکان متخصص راههای سلامتی را طی کنند و در صورت عدم توجه به مطلب مذکور و و سعی بر عدم معالجه و احتمال خطر گناه و معصیت از جانب زوجه عندالاقتضا یرای طلاق اقدام فرمایید که ادامه زندگی در چنین حالتی مشروط بر توانایی زوجه در برابر گناه است و از نظر قانون نیز در چنین حالتی زوجه حق دارد از دادگاه درخواست طلاق نماید .
نکته : سعی بر درمان الزامیست اما برای زوجه اجبار نیست لذا از خداوند متعال استعانت و یاری بطلبید برای درمان و ادامه زندگی . فقط مهمترین کار تاکییدی : آبروی مسلمان است با کسانیکه همسز شما و شما و خانوادههای زوجین آشنایی دارند مشکل را بهیچ عنوان بیان نکنید الا پزشک معالج و قاضی دادگاه والسلام

با سلام
دادخواست طلاق بدید در قالب عسر و حرج به استناد عدم برقراری رابطه زنا شویی
این موارد معمولا در ابتدا به پزشکی قانونی ارجاع میشود

سلام وقت بخیر...از طریق دکتر مشکلی مردان و دکتر میفرسته آزمایش اسپرم مرد تو آزمایش نشون میده مرد بچه دار میشه یا نه ومعاینه پزشکی اثبات میکنه