آیا میشود انکار کرد که صاحب خط شخص دیگریست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #45125127

سالهاست از خطی که برادرم مالکیت آن را دارد استفاده میکنم.خط بنام من نیست. از این خط از طریق واتساپ توسط شخصی مجهول الهویه برای دختری که با آن ارتباط تلفنی داشتم پیام ناسزا رفته و ایشون هم به سرعت اسکرین شات گرفته و از من شکایت کرده. من باید چکار کنم..آیا میشود انکار کرد که صاحب خط شخص دیگریست؟ شاکی در استان دیگری هست ،در کجا تشکیل میشود؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت مذکور تنها در صورتی میتواند علیه شما پیگیری شود که خودتان اقرار به استفاده از آن خط نمایید در غیر اینصورت مسئولیت با مالک سیم کارت است . همچنین ادعای ارسال پیام از سوی فرد مجهول الهویه نیز به هیچ وجه قابل پذیرش نیست .

با سلام
قانون مالک سیمکارت را میشناسد حال هر شخص دیگری از آن استفاده کند مهم نیست مگر اینکه اثبات نماید سیمکارت مفقود یا سرقت شده است