کل خسارات و ثمن معامله به نرخ امروز بر اساس شاخص نرخ تورم بانک مرکزی چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۸ #45103886

سلام و عرض ادب
در سال ۱۳۹۱ زمینی را به مبلغ ۵۳۰۰۰۰۰۰ میلیون تومان خریدم و الان بعد از رای دادگاه مشخص شده زمین مستحقق الغیر درامده، خواستم بدونم کل خسارات + ثمن معامله به نرخ امروز بر اساس شاخص نرخ تورم بانک مرکزی چقدر است.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قبل از تعیین خسارت دادگاه قرار کارشناسی صادر میکند تا کارشناس رسمی دادگستری خسارت را تعیین کند.

با سلام.
کارشناس میزان خسارات را تعیین می‌کند.

مبلغ دین:۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال + مبلغ خسارت:۱,۴۲۹,۷۹۹,۵۶۳ ریال= جمع مبلغ اصل دین به همراه خسارت:۱,۹۲۹,۷۹۹,۵۶۳ ریال
البته در مورد مستحق للغیر بودن ملک هیچگاه از طریق محاسبه تاخیر تادیه برآورد خسارت نشده بلکه کارشناس باید میزان خسارت را برآورد نماید .

سلام
تعیین میزان بر عهده اجرای احکام شعبه میباشد