هزینه بخش مشاع به چه صورت می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۷ #45087535

با سلام
من مالک واحد سوم یه ساختمان ۳ طبقه هستم که نمای بیرون نداره بعد از مدتها کلنجار با مالک واحد پایین الان سر خود اقدام به خرید سنگ نما کرده و در حال تکمیل نما واحد خودش هست و واحد من که بالا قرار داره به تبع هزینه بیشتری داره و میگه خرپشته و جان پناه هم من باید نما بزنم در صورتیکه مشترک هست اظهارنامه هم ارسال کردم پاسخی نگرفتم ایا من میتونم اقدامی خاصی کنم در کل تکلیف چیست؟
سپاس

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هزینه مشاعات بین تمامی مالکین به طور مساوی تقسیم‌میشود

هزینه مشاعات در ساختمان باید بطور مساوی بین مالکین تقسیم شود

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه هزینه های مشترک از سایز مالکین کنید

هزینه ترمیم یا تکمیل نمای ساختمان باید میان تمام واحدها بالسویه و به صورت مساوی تقسیم شود و ارتباطی با متراژ و .... ندارد .

سلام . هزینه بازسازی مشاعات بین مالکان تقسیم می‌شود. ضمنا هر گونه تغیر در نمای ساختمان باید با توافق مالکان باشتد . حتی می سود جلوی اقدامات شخصی را در نمای ساختمان از طریق قانونی گرفت . موفق باشید