میخواهم دادخواست مطالبه وجه بنمایم، شکایت در دفاتر خدمات قضایی انجام میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۵ #45036189

با سلام.
بر اساس استناد به صورتحسابهای بانکی مبلغ ۱۲ میلیون تومان از شخصی طلبکار می باشم. میخواهم دادخواست مطالبه وجه بنمایم. شکایت در دفاتر خدمات قضایی را انجام میدهم . میخواستم بدانم صرفا برای حضور در جلسه شورای حل اختلاف چه مبلغی باید بپردازم که نیازی به حضور من در جلسه نباشد و صرفا وکیلم از طرف من حضور داشته باشد

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حق الوکاله برابر تعرفه برای وکیل در تهران با مدرک کارشناسی ارشد و ده سال سنوات وکالت ۷۲۰ هزارتومان و با در نظر گرفتن تمام امتیازات ۸۳۵ هزارتومان که ۵۲۰ هزارتومان مربوط به مرحله بدوی و ۲۱۵ هزارتومان مرحله تجدید نظر

شما با طرح دعوا و پرداخت هزینه دادرسی و تشکیل جلسه رسیدگی ، امکان حضور در جلسه را دارید
ضمنا میتوانید در اینخصوص وکیل اختیار کنید و وکیل به وکالت از شما در جلسه حاضر شود و مستلزم پرداخت مبلغ مازادی نمیباشد