بعد از گذشت ۱۹ سال میشه دیه رو گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۴ #45017287

با سلام
پدر بنده از شهرستان واسه کارکردن میاد تهران و در ساعت ۴:۳۰ صبح در یال ۸۱ یه نیسان آبی میزنه به پدرم و از صحنه تصادف فرار میکنه و ما کلا یه خانواده ۷ نفره هستیم دولت دیه رو به حساب هر نفر واریز میکنه و دو تا از داداشام و یکی از خواهر ناتنی ام دیه رو از حساب خودشون برداشت میکنن ، و من و داداشم و دوتا از خواهرام دیه رو نگرفتیم و به مادرم گفتم اون هم میگه نگرفتم ایا بعد از گذشت ۱۹ سال میشه دیه رو گرفت یا نه و باید به کدام ارگان مراجعه کنم و چه مدارکی لازمه
بنده کارگر کارخونه هستم و سواد ندارم ممنون میشم از اینکه راهنمایی میکنید

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که به حسابتان واریز شده است می توانید برداشت کنید

یا بیمه یا دادگاه مربوطه پیگیری کنید

با سلام
اگر در حسابتان موجود است می توانید برداشت کنید.

اگر مستندات و رای دادکاه در دستت هست می توانی

با سلام
اگر در حساب باشد می‌توان برداشت کرد.
اگر مستندات موجود است می‌توان مراجعه و تقاضای دیه نمود.

درود
اگر به حسابتان واریز شده چرا برداشت نمی کنید؟؟؟ سوالتان مبهم است

با سلام
توضیح ندادید این اختصاص دیه بر اثر صدور رای دادگاه حادث شده یاخیر؟ اگر طی طرح دعوا بوده که طرفین دعوا که وراث بوده اند باید نامشان همگی در دادخواست باشد و نتیجتا چنانچه دیه تعلق گرفت به همه خواهد بود و بحساب کلیه وراث واریز می شود آنهم بر اساس سهم معین. بنابراین اگر رای دادگاه را دارید ارسال فرمائید تا مشخص شود چگونه این دیه تعلق گرفته است.