اگر تنها دو نفر محکوم علیه و محکوم به باشند کفایت می کند یا نفراتی هم که ملک دست به دست بین انها چرخیده را باید جزو خوانده ها بیاوریم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۷۳ #44980106

با سلام
من پرونده ملکی اعتراض شخص ثالث در دادگاه تجدید نظر تهران دارم از انجاییکه خوانده های من در دادخواست فقط شخص محکوم علیه و محکوم به است میخواستم ببینم آیا نباید دو نفر دیگری هم که بین معامله من وان دو هستند که ملک را خرید و فروش کرده اند بعنوان خوانده دعوت می شدند؟
میترم در جلسه دادگاه قاضی ایراد شکلی بگیرد؟
لطفا کمکم کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بعنوان شخص ثالث اقدام نموده اید لذا طرف شما محکوم علیه و محکوم له خواهد بود

سلام ..
اگر شما معترض ثالث هستید ، خواندگان شما محکوم علیه و محکوم له دعوا خواهند بود ..

با سلام
اگر منظور اقامه دعوی اعتراض ثالث میباشد شما بایستی محکوم علیه و محکوم له را به عنوان خواندگان دعوی قرار دهید

با سلام
متاسفانه سوال شما قدری مبهم میباشد
اگر شما بعنوان شخص ثالث اقدام نموده اید لذا طرف شما محکوم علیه و محکوم له خواهد بود

درود ؛ سوال شما نیاز به توضیحات بیشتر دارد تا همکاران محترم و حقوقدانان محترم اعلام نظر کنند ، لطفا بیشتر توضیح بفرمائید که آیا منظور شما اعتراض ثالث حکمی در راستای ماده ۴۱۷ قانون آئین دادرسی مدنی است یا اعتراض ثالث اجرائی در راستای مواد ۱۴۶ و ۱۴۷ قانون اجرای احکام مدنی؟
ماده ۴۱۷ قانون آئین دادرسی مدنی : ـ اگر درخصوص دعوایی رایی صادره شود که به حقوق شخص ثالث خللی واردآورد و آن شخص یا نماینده او در دادرسی که منتهی به رای شده است به عنوان اصحاب دعوادخالت نداشته باشد ، می تواند نسبت به آن رای اعتراض نماید
ماده ۱۴۶ قانون اجرای احکام مدنی : هر گاه نسبت به مال منقول و یا غیر منقول یا وجه نقد توقیف شده شخص ثالث اظهار حقی نماید اگر ادعای مزبور مستند به حکم قطعی یا سند رسمی باشد که تاریخ آن مقدم بر تاریخ توقیف است ، توقیف رفع می شود و در غیر این صورت عملیات اجرایی تعقیب می گردد و مدعی حق برای جلوگیری از عملیات اجرایی و اثبات ادعای خود می تواند به دادگاه شکایت کند

در دعوای اعتراض ثالث خواندگان فقط محکوم له و محکوم علیه هستند