اگر شخص قصد تصرف ماشینم رو داشته باشه میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #44950487

سلام،
من چند ماه پیش ماشینی رو از بنگاه خریداری کردم ولی چون اتباع هستم و گواهی نامه ام صادر نشده بود، و برای به نام زدن مدارک گواهی نامه لازم بود، مدارک رو به نام یکی از اشنایان که شناسنامه داشت زدم، الان گواهی نامه م صادر شده و میخوام ماشین رو به نام خودم بزنم ولی اون شخص امروز و فردا میکنه، ایا اگر ان شخص قصد تصرف ماشینم رو داشته باشه میتونم ازش شکایت کنم؟ لازم به ذکر است همه ی مدارک ماشین به نام اون شخصه و فقط قولنامه دستی که در بنگاه ماشین نوشتیم به نام خودمه، و دونفر شاهد که هنگام بستن قولنامه بودن. ایا میتونم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
با استناد به مبایعه نامه تنظیمی و شهادت شهود حاضر در معامله و نیز نحوه پرداخت ثمن معامله میتوانید مالکیت خود را بر خودرو اثبات کنید

با سلام
در این مورد، قولنامه و شهود آن مهم نیست چرا که پس از تنظیم قولنامه خریدار ممکن است و می تواند سند را به نام خودش یا هرکس که بخواهد بزند. بنابراین شما باید به دنبال راهی برای اثبات توافق بین خودتان و متصرف فعلی خودرو باشید(شاهد یا توافق نامه یا هر نوع سند و دلیل و مدرکی که حقیقتی را که گفتید اثبات نماید)