آیا میشود در دادگاه تعدبل اقساط حضور نداشت و در صورت عدم حضور حکم چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵ #44949721

سلام
احضاریه اومده که همسر سابق تقاضای اقساط بیشتر داده ۲۰ تیر روز دادگاه است، محل دادگاه رشت است و من تهران هستم.
آیا میشود در دادگاه حضور نداشت و در صورت عدم حضور حکم چیست؟ و اینکه از اقساط ۳ عدد داده و ۵ عدد نداده و اقساط هر ۴ ماه یه بار است و من اقدامی نکردم تا الان به دلیل مسافت دادگاه،تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتراست شرکت کنید و دفاع کنید وگرنه ممکنه با تقاضاشون موافقت بشه
درخصوص اقساط عقب افتاده هم میتوانید دراجرای احکام تقاضای جلب وی را نمایید

سلام . دادگاه بدون حضور خوانده هم قابل تشکیل است . البته باید ابلاغ صورت گرفته باشد . بهتر است شرکت کنید و دلایل خود را ارائه کنید تا مانع تعدیل اقساط شوید .

بسمه تعالی : با توجه به دستور رییس قوه قضاییه مبنی بر تعدلیل اقساط مهریه و دیون غیر عمد با توجه به تورم موجود لذا حضور شما زمانی موثر خواهد بود که دو مطلب را به اثبات برسانید : ۱) تمکن مالی جدید زوج ۲) تعسر مالی خودتان بر اثر امر واجب جدید الحدوث که مرتبط به زمان زندگی با همسر سابق باشد .
در غیر دو مورد فوق الذکر تاثیری در حضور و عدم حضور نخواهید داشت .

بهتر است در دادگاه شرکت کنید و یا لایحه مناسب برای جلسه بفرستید و الا امکان تعدیل تقسیط به ضرر شما وجود خواهد داشت.