با وجودی که از مچ پا فلج شدم در حالی که خسارت بنده را بیمه باید بدهد با حکم قاضی محترم کاهش یافته، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #44949340

با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم بنده نزدیک به یک سوال پیش با موتور داخل یکی از خیابانهای شهر که در ان محل دور زدن ممنوع بود حرکت میکردم یک لحضه ساعت مچیم را نگاه کردم و وقتی سرم را بلند کردم راننده پراید با سرعت و بدنه اینکه متوجه آمدن من باشد خیابان را دور زده بود به صورتی که هنگام تصادف سر ماشین روی خط ممتد بود افسر راهنمایی پراید را صد در صد مقصر کرد و بعد از گذشت طول درمان روز دادگاه بنده در حالی که نیاز نبود از ساعت سخنی بگویم برای قاضی شرح دادم ولی منظورم این بود که راننده ماشین بدونه اینکه بنده را ببینت دور زده و بنده هم در کسری از ثانیه که به ساعتم نگاه کردم متوجه این اقدام شدم در احضاراتم که قاضی از بنده امضا گرفته اینگونه نوشته که بنده به ساعت نگاه میکردم وقتی سرم را بلند کردم متوجه دور زدن ماشین شدم و بر خورد کردم ولی در حکم صادره اینگونه آمده که ۵۰ درصد تقصیرات بر عهده موتور سوار است به علت سرعت زیاد که رانده پراید بهش اشاره کرده بود در احضارات و نگاه کردن به گوشی موبایل و بی توجهی به جلو که اصلا بنده از موبایل حرفی نزده بودم حالا بنده با وجودی که در این تصادف از مچ پا فلج شدم در حالی که خسارت بنده را بیمه باید بدهد با حکم قاضی محترم به پنجاه درصد کاهش یافت لطفه بنده را راهنمایی کنید بنده فقط ۱۳ روز برای اعتراض وقت دارم

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید یک نفر وکیل اخذ نمایید جهت پیگیری . به نظرم خود شما نمیتوانید از خود دفاع یا لایحه ای که بتواند حکم را تغییر دهد تنظیم نمایید
۰۲۱۴۲۸۱۸ جهت راهنمایی و اخذ وکیل با پشتیبانی تماس بگیرید