شکایت کیفری علیه کمپ ترک اعتیاد به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۶۶۰ #44948258

سلام و عرض ادب

بر اساس گفته های همسرم که خارج از کشور بوده و در حال طلاق هستیم خانواده بنده تصور کردند که بنده معتاد بوده و در جهت کمک برآمدند و در روز ۷ اسفند ماه سال گذشته با آمبولانس به منزل اینجانب مراجعه و من را با آمبولانس به کمپ انتقال دادند و در آنجا بدون گرفتن هرگونه آزمایشی به مدت یک ماه تحت شرایط سخت نگهداری کردند. در کمپ به دروغ شرایط به خانواده بسیار خوب انتقال داده میشد و از طرفی مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و بینی بنده به دلیل ضربات به صورتم شکسته و هیچگونه درمانی در آنجا حتی دادن قرص مسکن هم انجام نگرفت و در طول یکماه هیچگونه اجازه صحبت و تماس تلفنی و انتقال شرایط به خانواده نیز به بنده داده نشد و حتی در روزهای آخر بارها خانواده بنده به کمپ برای ترخیص مراجعه کرده بودند که هر بار با اصرار مسوولین کمپ و راضی کردن خانواده آنها را از این امر منصرف می کردند و تمامی این رفتارها به دلیل گرفتن مبالغ بیشتر و نگه داشتن طولانی تر بنده صورت میگرفت. حالا که یک هفته از مرخص شدن بنده آن هم با کلی اصرار و ابرام خانواده صورت گرفته اولا کمپ از دادن مابقی وجه دریافتی امتناع کرده که برای یکماه مبلغی بالغ بر ۱۵ میلیون تومان دریافت کرده و ثانیا بابت صدمات جسمی و روحی که به بنده وارد شده به هیچ وجهی پاسخگو نمی باشند و از طرفی خانواده من نیز که با اینکار که شب عید انجام دادند ضرر هنگفت بسیار زیادی به کسب و کار من زده اند که متاسفانه آنها هم جوابگو نبوده و از پاسخگویی فرار میکنند و اینجانب با اینهمه ضرر چه مالی چه روحی و چه جسمی دستم نامه ای به معاونت پیشگیری سازمان بهزیستی زدم و تمام شرایط در آن ذکر شده و رو نوشت آن به دلایلی به بیت محترم آیت الله خامنه ای ارسال شده که پیگیر آن هستم . (چنانچه مایل به مطالعه نامه بودید میتوانید در واتساپ به شماره ___پیام داده تا فایل pdf برای شما ارسال گردد)
در پایان در رابطه با جبران خسارتم میخواستم با شما مشورت کنم و ببینم در این شرایط چه کمکی از شما می توانم بگیرم .

با تشکر
_________

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ایراد ضرب و جرح عمدی شکایت نمائید
و بابت دریافت مبالغ خویش دادخواست مطالبه طلب تقدیم نمائید

با سلام
ابتدا شما بایستی شکایتی به دادسرای محل زندگی بر علیه مسول کمپ ، مبنی بر حبس اجباری و بدون اینکه شما معتاد باشد ( از شما آزمایش گرفته خواهد شد ) و نیز به دلیل ضرب و جرح شما توسط مامورین کمپ و همچنین دریافت مبالغ هنگفتی جهت درمان شما( اخاذی از خانواده شما ) و معرفی شما به پزشکی قانونی اقدام نمایید.
دادسرا شما را به پزشکی قانونی جهت معاینه صدمات وارده و جراحت و نیز برای تست اعتیاد شما اقدام خواهد نمود که بعد از گواهی پزشکی قانونی با دستور مقام قضایی جهت جلب به دادرسی مامورین و مسول کمپ اقدام خواهد شد .در صورت عدم نتیجه از دادسرا ، بایستی به دیوان عدالت اداری بر علیه مسولین کمپ ، راسا شکایت نمایید

با سلام
میتوانید شکایتی تنظیم و علیه کمپ طرح نمایید

شما می توانید علیه کمپ طرح دعوی نمائید که نیاز به اطلاعات بیشتری می باشد