درگیری با شوهر خواهرم صورت گرفته، متقابلا شکایت کرده ایم، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۲ #44925024

با سلام
سه شنبه هفته گذشته خانوادگی به منزل خواهرم و شوهر خواهرم‌ رفتیم برای تبریک خانه جدیدشان ( لازم به ذکر است که یک فرزند ۷ ساله و یک نوزاد که هفته آینده بدنیا می اید دارا میباشند ). ولی شوهر خواهرم‌ شروع به فحاشی و تهدید به سربریدن و اقدام به زدن خواهرم نمود که مانع شدیم به این علت که گفت باید خانه مرا چون تازه ساز است هر روز جارو و تمیز نماید با اینکه‌ کاملا تمیز بود منزلشان. بعد از این ماجرا ما ننشستیم و خارج شدیم و به خانه دایی و برادر بزرگ شوهر خواهرم‌ رفتیم که با اون صحبت کنند که مراعات خانمش که پا به ماه است را بکند. یکی‌ دو ساعت بعد خبر دادند که خواهر زاده ۷ ساله ایم مریض شده و به درمانگاه رفته است برای عیادت رفتیم درمانگاه شوهر خواهرم به محض دیدن ما شروع به فحاشی کرد که چرا به برادر من گفته اید من چه میکنم و بعد فحاشی برادرم‌ با ایشان درگیر شدند و ما به ۱۱۰ تماس گرفتیم سپس چون سرصورت ما زخمی شد به بیمارستان رفتیم ولی به پزشکی قانونی نرفتیم چون علائم کم شده بود بعد یک هفته حال بعد چند روز خواهرم‌ به خانه شوهرش رفته است که شکایت نکند که در زندگی من‌ دخالت میکنند. و حالا بعد یک هفته از ما شاکی شده که فحاشی و تهدید و ضرب و جرح ایشان کرده ایم. ما هم همان شکایت را عینا نمودیم از ایشان و کل کسانی که انجا بودند شاهد ما هستند.
حالا با اینک برادرم ابتدا شوهر خواهرم را هول داد و در دوربین مدار بسته نیز موجود است. عاقبت پرونده چه میشود؟
و ما چه کنیم که برنده شویم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال شما ناقص بوده برخی فرمایشات شما ارتباط حقوقی با موضوع ندارد.
ولی ایشان باید تهدید ‌و فحاشی را با شاهد اثبات نمایند، ضرب و جرح نیز با توجه به اوضاع و احوال ، یا شاهد قابل اثبات است. اگر شما هم جراحات یا صدماتی دارید اعلام نمایید تا پزشکی قانونی معاینه کرده و اعلام نماید .