برای صدور کارت ملی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۷ #44884058

با سلام

همسرم برای ثبت نام کارت ملی هوشمند خواستند اقدام کنند که سیستم اجازه نداد پیگیر شدیم و گفتند باید بریم ثبت احوال ثبت احوال هم گفت از طریق دادیار اجرای احکام شیراز این دستور اومده و امکان ثبت نام کارت ملی هوشمند رو نداریم ....
ما اصلا شیراز نرفتیم و اونجا کسی رو نمی شناسیم باید چیکار کنیم و به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟ با سپاس

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،بنظر می رسد دستور ممنوع الخدماتی شما صادر شده است.

سلام ممنوع الخدماتی شما صادر گردیده است

احتمالا دستور ممنوع الخدماتی شما صادر گردیده و تا زمان رفع ممنوعیت امکان هیچ اقدام قانونی را ندارید .

احتمال داره کسی از شما شکایت کرده وچون دسترسی به شما نداشتند تقاضای عدم خدمات اداری برای شما درخواست کردند بهتر که به دادیاری مراجعه کنید تا مشکل رفع شود