بابت انتقال سربازی، همه مدارک پزشکی را هم دارم، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۱۵ #44861763

سلام ببخشید من یه سوال دارم خواهش میکنم در صورت امکان راهنمایی ام کنید من سربازم در شهر تهران خودم هم بچه تبریز هستم تک پسر هستم فقط یه خواهر ۱۲ ساله دارم پدرم بیماری قلبی داره عمل باز قلب انجام داده بعضی شب ها حالش خراب میشه باید برد بیمارستان یعنی وضعیتش اورژانسی هست همه مدارک پزشکی را هم دارم به پادگان گفتم گفت اگه دادگاه نامه بنویسه حله الان من چکار کنم برم دادگاه یا پیش وکیل

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولاتعیین محل خدمت سربازان پس از دوره آموزشی توسط ستاد کل نیروهای مسلح و ارگانهای نظامی انجام خواهد شد و سازمان نظام وظیفه در آن دخالتی ندارد.
ثانیا - با توجه به قوانین انتقالی در سربازی، فرمانده پادگان و فرمانده نیروی انسانی استان محل خدمت، مسئول جابجایی و انتقال سربازان هستند و درخواست انتقالی باید توسط آنها تایید و مورد توافق قرار بگیرد.
وارد استثنا در تعیین محل خدمت سربازی
لازم به ذکر است که افرادی که شرایط زیر را دارا هستند، خدمت سربازی آنها در استان محل سکونتشان خواهد بود.
 افرادی که دارای پدر نظامی هستند. افرادی که همزمان دو برادر خدمت اعزام می شوند. افرادی که تک فرزند پسر هستند. افرادی که تحت پوشش بهزیستی یا کمیته امداد امام خمینی ره قرار دارند.
علاوه بر موارد فوق و راهکارهای عنوان شده ، سربازان می توانند برای انتقال محل خدمت خود از آن استفاده کنند، جابه جایی با سرباز دیگر است. در این شرایط، مراحل درخواست انتقالی سربازی به شرح زیر است:
ارائه درخواست به نیروی انسانی یگان محل خدمتمعرفی سربازی که قرار است جایگزین شما باشدبررسی یگان محل خدمت (سرباز دوم باید در مشغول به خدمت در یگان شما باشد)بررسی درجه و مدرک تحصیلی (باید یکسان باشد.