روند ثبت زمین فاقد پلاک چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #44860628

سلام ، قطعه زمینی داریم که اصل مدارک اولیه آن مفقود شده سال ۵۸, این زمین به جهت اعتبار و شناخت افراد محلی ۶ دست معامله شده است و تمامی مدارک قولنامه ها موجود هستن با امضا شهود و استشهاد محلی جهت ثبت مدارک رو به اداره ثبت بردیم و استعلام گرفتن زمین به نام شخصی نبود و ثبت هم دوتا نامه داده برای مسکن و شهرسازی و اداره اوقاف که اوقاف جواب استعلام داده و مدارک مالکیت رو تایید کرده منتها مسکن و شهرسازی درست جواب گو نیستن به نظر کارشناسان محترم باید چکار کرد که زودتر جواب بدن ؟ ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
معمولا در این مواقع که اصل مدارک موجود نباشد بایستی از طریق اقدام قانونی اقدام به احراز هویت ملک نمایید
در اینصورت بر علیه فروشنده یا فروشنده گان قبلی اقامه دعوی میشود و با حضور فروشنده گان و تایید معامله انجام شده و فروش ملک به شما ، دادگاه احراز هویت خواهد نمود که با ان میتوانید اقدام به اخذ سند برای ملک نمایید .